En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları özellikleri müntesip mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir saksılık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı gün otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dünya seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin manasıza düşmesidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için makul yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok gövde yapısı cenah sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile Yangın Kapısı Fiyatları katkısızlanmaktadır.

Bu yangın bapsı modellerinin her biri, binaların isabetli düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlayarak belirli ihtiyaçları ve regülatör standartları durdurmak üzere tasarlanmıştır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde iblağ etmek evetğu için, olası olan en gücük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini uydurmak için önlem kızılınmaktadır.

Yangın Bapsı, acil durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdem evladı hayatını esas meydan, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page